Hobbyfotografer ønsker oppdrag
Vi er to ivrige fotografer som kunne tenke seg å øve på baby, barn, ungdom, bursdagsselskap, temakvelder, karneval, jubileum osv.

Så ønsker du noe annet en "studiobilder," men mer levende bilder så kan du jo ta kontakt med oss.

Peggy - mob. 94 23 39 88

Jan Arild - mob. 41 15 89 65

Vi leverer digital bildefil som du kan skrive ut selv eller via nett/fotobutikk.

onsdag 31. august 2016

Med modellen Kaja i hjemmestudio

I sommer gikk jeg til innkjøp av et "hjemmestudio" for å lære med om studio-fotografering og lyssetting. Studiolys-settet som ble innkjøpt var Visico VT-300W Novel Kit fra Fotoexperten.

Studioet har blitt bruk nå i noen ulike sammenhenger, men den store testen og prøven var med Kaja, en modell jeg har brukt mye tidligere også, men da i andre sammenhenger og fotoshoots.

Her er iallefall resultatet av denne første store fotodagen, der vi testet litt ulik lyssetting og jeg forsøkte å lære mer om studiofotografering. Under følger et stort knippe av de bildene som ble tatt denne dagen, både med hvit og sort bakgrunn.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer :-) Visico er bra , har det samme fra fotoexperten. Men mangler et ordentlig studio :-) Flotte bilder !

    SvarSlett
  2. Takk for det Dirk. Jeg er så langt kjempefornøyd. Kjøpte også med en sammenleggbar bakgrunn i svart og hvitt (med stålramme rundt som du "bretter" sammen) så fotografering skjer hjemme hos meg også og ikke i eget studio. Litt mer kreativ lyssetting og jobbing med lys og mange timer morro forran meg :)

    SvarSlett