Hobbyfotografer ønsker oppdrag
Vi er to ivrige fotografer som kunne tenke seg å øve på baby, barn, ungdom, bursdagsselskap, temakvelder, karneval, jubileum osv.

Så ønsker du noe annet en "studiobilder," men mer levende bilder så kan du jo ta kontakt med oss.

Peggy - mob. 94 23 39 88

Jan Arild - mob. 41 15 89 65

Vi leverer digital bildefil som du kan skrive ut selv eller via nett/fotobutikk.

tirsdag 18. juni 2013

Gatefotografering i Tønsberg

Mandag 17. juni var jeg ute med flere av medlemmene i Tønsberg Kameraklubb og temaet var Gatefotografering. Neida, ikke fotografering av gater i Tønsberg, men av det som skjer på gater eller ute der du møter folk. Om man våger å stoppe opp, ha tålmodighet og virkelig se seg rundt dukker det opp mange morsomme, interessante eller spennende situasjoner som gjør seg som bilde.

I den siste tiden har det vært vanskelig å komme igang med fotograferingen skikkelig, det har på en måte vært en kneik og en motbakke i lengre tid. I dag følte jeg endelig at det løsnet og motivene dukket opp raskere enn jeg kunne knipse nesten. Av 2 timer fotografering så ble det 30 bilder jeg ble fornøyd med og alle bildene kan besøkues her:

Street Photo 17.06.13

Her har jeg forsøkt å plukke ut de 5 beste bildene fra denne dagen:

På ett hjul i svingen!

På vakt i vinduskarmen!

Ingen 9-4 jobb!

Smil i farta!

Glad ungdom!

3 kommentarer:

 1. Så flott at det løsnet. Det var litt sånn for meg også sist mandag :) Street er morsomt! For øvrig synes jeg du har et ennå bedre bilde fra i går - med "skinnegangen" på torvet ;)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tilbakemelding Line. Jeg er faktisk litt enig med deg at "Skinnegangen" ble utrolig kult og stilig. Det hadde egentlig fortjent en plass blant Top 5 bilder :)

  SvarSlett
 3. veldig fine bilder i s/h , liker best de to siste.
  dirk

  SvarSlett