Hobbyfotografer ønsker oppdrag
Vi er to ivrige fotografer som kunne tenke seg å øve på baby, barn, ungdom, bursdagsselskap, temakvelder, karneval, jubileum osv.

Så ønsker du noe annet en "studiobilder," men mer levende bilder så kan du jo ta kontakt med oss.

Peggy - mob. 94 23 39 88

Jan Arild - mob. 41 15 89 65

Vi leverer digital bildefil som du kan skrive ut selv eller via nett/fotobutikk.

mandag 18. juni 2012

Spennende lørdag

Lørdag 16. juni møttes Peggy og jeg for en ny fotodag. På forhånd hadde vi snakket om å gå på "makro-jakt." Det vil si, se om vi fant innsekter og blomster vi kunne fotografere. Det viste seg at denne lørdagen kom til å inneholde mye. Først fant vi ut at Re Motorklubb hadde "treff" i Gunnarsbø-parken og det kunne vi jo ikke gå glipp av. Det kunne jo være mange flotte motiver der! Ikke var det bare flotte biler og kjøretøy, men også flotte tidsriktige antrekk. Kan jo ikke bli bedre for en fotograf.


Da vi var ferdige med fotograferingen og etter en liten matbit, så fortsatte vi jakten på innsekter og tok oss en runde rundt i Tønsberg og gransket hver en blomst og hekk hvor vi trodde vi kunne finne noe spennende. Her er et knippe av det jeg fant:Etter denne runden så fant vi ut at vi måtte jo ned å sjekke hvordan det sto til med Osebergskipet. Det nærmer seg slutten og den 20. juni skal skipet sjøsettes med stor festivitas.

På vei bryggelangs ser vi at det er rigget til en stor scene, vi blir spurt om vi skulle på konserten, men svarer først neida, vi skal til Osebergskipet vi. Så spør Peggy om hvem det er som skal spille og får til svar at finalistene i Vestfoldtalenter 2021, Jonas Alaska og Maria Mena skal spille denne kvelden. Det kan vi jo ikke gå glipp av og vi blir geleidet til "den Kongetribunen" der vi til tross for at vi sitter har flott utsikt til hele scenen og vi rigger oss godt til med fotoapparatene og storkoser oss. Etter en liten stund får vi også selskap av to til fra Tønsberg Kamera Klubb.

Se neste post for bilder fra konserten og resten av dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar